Стенни газови котли

Компактни и стилни котлите от серията Innovence са идеално решение за Вашите нужди. Високо технологичният кондензен механизъм осигурява допълнително отопление, използвайки по-малко енергия. Кондензните газови котли от серията Innovens имат контролен панел  Diematic iSystem, с който може да настройвате котела според конкретните Ви нужди, да модулирате газовата горелка, така че да засилва кондензния ефект, като в същото време гарантира ниски нива на емисии, а Innovence технологията Ви осигурява голямо количество битова гореща вода (БГВ).  
Компактни, с висока ефективност и атрактивна цена, стенните газови котли от серията MCR - P  VIVADENS, отговарят на всички изисквания. Котлите са с мощност до 35,9 kW. Моделът MCR - P  24 може да ползвате за централно отпление с радиатори или подово отопление. Моделите от серия MCR - P ... MI могат да се ползват за централно отопление и производство на битова гореща вода (БГВ). Котлите от серията могат да работят на природен газ или пропан. Снабдени са с контролен панел, който дава възможност за прецизно управление на котела.
Котлите от серия Naneo се предлагат в няколко модела: само за отопление или за отопление и битова гореща вода (БГВ). Отличават се с ниска цена, компактност, висока производителност, 109% ефективност, благодарение на кондензната технология. С над 30 % енергоспестяване в сравнение с конвенционалните котли. Малкото тегло и редуцирани размери правят котлите Naneo най-компактните на пазара.