P3DUCTAL панели и аксесоари

Р3ductal е система за изграждане на въздуховодни конструкции от панел тип сандвич „алуминии – изолационен материал – алуминии”. Техническите, конструктивни и икономически характеристики на този тип материал задоволяват очакванията на всички, които се занимават с проектиране или инсталиране на модерни въздуховодни системи.

 Подходящи са за всички фази на строителство и изграждане на инсталации. Изолацията е непрекъсната и равномерна във всички точки на тръбата. Специалният пресован биосъвместим изолационен материал, който е използван осигурява слаба температурна проводимост и ограничава до минимум риска от кондензация.

 Външният алуминиев слой, съединен с изолационния материал, осигурява добра хигиена и чистота. Проблемът със стареенето на изолацията и почистването на отделни частици практически не съществува.

 Р3ductal въздуховоди осигуряват херметичност приблизително 4 пъти по- силна от традиционните тръби, подобряват ефективността на системата и намаляват експлоатационните разходи.

Фирма РУВЕКС е закупила и е преведен в действие автоматичен режеш плотер за плоскости от системата Р3ductal. В цеха има цялостно оборудване и производство на всички елементи от една въздуховодна система.

РУВЕКС притежава също и всички необходими сертификати и разрешителни, съгласно изискванията на българското законодателство, за изграждане на въздуховоди от този материал.