Зали под наем

Бизнес център "Рувекс" е новопостроена административна сграда с отлично местоположение, предлагаща модерно оборудвани зали под наем. Разположена е в един от най-привлекателните райони на гр. София – ж. к. Младост 4, в непосредствена близост до основни пътни артерии - бул. „Александър Малинов” и Околовръстен път. В близост до Бизнес парк – София, метростанция „Бизнес парк“ и до спирка на автобуси № 76 и № 113.

За да проверите възможността за наемане на зала можете да се свържете с нас на: 0889 444 914 или info@ruvexcenter.com.

Бизнес център "Рувекс" разполага с 3 броя зали, които могат да се обединят в две или една обща зала:

Конферентна зала „Постижение“ е с капацитет до 12 човека.

Интериорът на пространството е създаден специално за провеждане на бизнес срещи като разполага с голяма конферентна маса и столове.
Оборудване: мултимедия и екран; електронна показалка;  дъска за писане; флипчарт; WiFi; CD Player; озвучителна техника

Цена на час 45.00
Цена за цял ден 250.

Учебна зала „Знание“ е с капацитет до 14 човека.

Интериорът на пространството е създаден специално за провеждане на обучения и събития от различен тип, подредба тип „П-образна”.
Оборудване: мултимедия и екран; електронна показалка;  обособено място за писане на стена; флипчарт; WiFi; CD Player; озвучителна техника.

Цена на час 45.00
Цена за цял ден 250.00

Зала с капацитет до 50 човека

(при обединяване на 2 или 3 зали, според бройката на хората)

Интериорът на пространството е създаден специално за провеждане на обучения и събития от различен тип, подредба тип „Класна стая”, тип „П – образна”, тип „Театър”.

 Оборудване: мултимедия и екран; електронна показалка;  обособено място за писане на стена; флипчарт; WiFi; CD Player; интерактивна дъска;
 озвучителна техника.

Цена на час 80.00
Цена за цял ден 350.00